• standaard

Permanent ontharen met de ultra sterke Diode Laser!

De allernieuwste TRIPLE WAVE DIODE LASER techniek is NU beschikbaar bij 'Blij met mezelf!'. En zoals je gewend bent voor een prijs waar je ook blij van blijft! Het geavanceerde triple wave diode laser apparaat heeft vele voordelen voor jou als klant:

 • De behandelkop is 2 keer zo groot, waardoor de behandeling met de triple wave diode laser korter duurt dan je gewend bent.

 • Deze Triple Wave Diode Laser combineert 3 verschillende golflengten, waardoor ook dunnere/lichtere en meer oppervlakige haren effectief behandeld kunnen worden en het ook op een donkere huid veel meer effectief is.

 • Er zit een aparte kop bij de Triple Wave Diode Laser, die speciaal bedoeld is om de huid extra te koelen voor, na & tijdens het laseren, zodat de gehele behandeling veel meer comfortabel aanvoelt als voorheen.

 • En ten slotte komt er veel meer power vrij per flits als voorheen. Vroeger was 500 watt de standaard, en zijn we nu geupgrade naar maarliefst 1600 watt! Dat betekent dat de kans op minder behandelingen met de Triple Wave Diode Laser aanzienlijk groter is geworden!

En het mooiste van alles is dat de prijzen van de Triple Wave Diode Laser behandeling - zoals je gewend bent van 'Blij met mezelf!'- ultra vriendelijk zijn gebleven. Zie de prijslijst door hier te klikken en beoordeel het zelf. 

Wat is het verschil tussen een Diode Laser en IPL?

De medische diode laser techniek laat de traditionele IPL systemen ver achter zich, door een geconcentreerde diode laser lichtpuls op een zuivere golflengte van 800 nm en externe koeling met elkaar te combineren. Door het hoge vermogen bereikt de diode laser ook de dieper gelegen haarwortels. Hierdoor kan ook worden permanent ontharen plaatsvinden daar waar waar IPL systemen afhaken. IPL apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit wat minder effectief is als je de spijker exact op de kop slaat met 1 krachtige & geconcentreerde diode laser puls op exact de juiste nanometer. De nanometer bepaalt hoeveel van de energie door de chromofoor (in dit geval de haar) wordt geabsorbeerd. Gemiddeld resultaat in 4 tot 6 keer met permanent ontharen door de diode laser tegenover 9 tot 12 keer bij traditionele IPL. Omdat de diode laser uiterst doeltreffend en efficient is kan 'Blij met mezelf!' in Oosterhout (Breda), tegen betaalbare prijzen moderne & geavanceerde techniek voor permanent ontharen aanbieden. Bij 'Blij met mezelf!' in Oosterhout (Breda), kun je genieten van alle voordelen van diode laser behandelingen voor permanent ontharen voor de lage IPL tarieven die je al van 'Blij met mezelf!' in Oosterhout (Breda), gewend bent. 'Diode laser ontharen voor een IPL prijs!'

De haarcyclus

Haar groeit in drie fasen. Alleen op haren in de groeifase kan permanent ontharen plaatsvinden. Daarom zijn gemiddeld vier tot zes Permanent Ontharen Breda Diode Laser behandelingen nodig om de haargroei tot maximaal 80% te verminderen. Dit is afhankelijk van je huid- en haartype en de persoonlijke hormoonhuishouding.

Eén fase van een haarcyclus duurt tussen vier en twaalf weken, afhankelijk van het permanent te ontharen gebied, waarna de permanent ontharen diode laser behandeling kan worden herhaald. Uiteraard bepaal je zelf na iedere permanent ontharen diode laser behandeling of je verder wilt gaan of niet. 

Intake en eerste behandeling

Tijdens de permanent ontharen Breda diode laser behandeling zie je geen flits zoals bij IPL. Alle energie van de diode laser puls gaat daar naartoe waar het nodig is - in de haarfollikel. De intake en eerste behandeling duren samen ongeveer een half uur afhankelijk van de te ontharen zone. Vooraf download je het intakeformulier. Vul het in en neem het mee naar de afspraak bij 'Blij met mezelf!' in Oosterhout (Breda). Dit formulier nemen we samen door om te bepalen of er medische redenen (contra-indicaties) zijn waardoor we je beter niet kunnen behandelen. Twijfel je vooraf al? Bel dan even om het te bespreken.

Ruim een dag voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling scheer je nauwkeurig de te behandelen zone(s). Wees hierin nauwkeurig en neem er de tijd voor! De energie van de diode laser kan alleen optimaal worden doorgegeven als de energie niet verloren gaat in haar wat te lang is en nog boven de huidoppervlakte steekt.   

Als er redenen zijn om te testen (bijvoorbeeld bij erg licht, rood, dun haar) of je geschikt bent voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling is het mogelijk om kosteloos een proefstukje te doen. 2 weken later volgt dan de eerste volledige permanent ontharen Breda diode laser behandeling of een tweede proefstuk als het effect van de eerste niet duidelijk was.

De voorbereiding

Ga vanaf een maand voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling niet onder de zonnebank, zonnebaden of gebruik geen zelfbruinende crèmes. Je kan natuurlijk het te behandelen gebied wel afdekken of een sunblock met een hoge factor gebruiken.

Vanaf een maand voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling niet meer harsen of epileren. De behandeling zal hierdoor niet effectief zijn omdat de haar met wortel en al nodig is om hem definitief uit te schakele. Je mag wel scheren/knippen.

Vermijd scrubben, microdermabrasie of soortgelijke intensieve peelings op het te behandelen gebied in de week voorafgaand aan de permanent ontharen Breda diode laser behandeling.

Vermijd zwemmen in chloorwater vlak voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling.

Op de ochtend van de permanent ontharen diode laser behandeling zorgvuldig scheren. Op de behandeldag moet de te behandelen zone zo glad mogelijk zijn.

Gebruik zo min mogelijk crèmes, deodorant en andere geparfumeerde producten vlak voor de permanent ontharen Breda diode laser behandeling.

Draag wit ondergoed als uw bikinilijn wordt behandeld met de diode laser en vermijd strakke kleding voor uw comfort na de behandeling.

Draag geen make-up wanneer je gezicht wordt behandeld met de permanent ontharen Breda diode laser.        

Tijdens de behandeling

Je draagt tijdens de permanent ontharen Breda diode laser behandeling een beschermende bril om je ogen tegen de laserstraal te beschermen.
De meeste mensen vergelijken het gevoel van de permanent ontharen Breda diode laser behandeling met het gevoel van een elastiekje dat op de huid schiet.
Tijdens de behandeling warmt de kop van de diode laser op. Geef goed aan wat je voelt en zeg het direct wanneer het te heet voelt. De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.  

Na de behandeling

Gedurende een paar uur na de permanent ontharen Breda diode laser behandeling kan er een zonnebrandachtig gevoel in de huid aanwezig blijven. Je mag koelen met een coldpack of smeren met after-sun en/of aloe vera zalf.
Ook nu geldt vier weken geen zon op het behandelde gebied toelaten (risico op verbranding, hyper/hypopigmentatie!).

Na ongeveer 1,5 a 2,5 week na de permanent ontharen Breda diode laser behandeling valt het haar deels uit en merk je vertraging in de haargroei op. Niet alle haren zijn dan permanent verwijderd (alleen de haren in de groeifase).

Na iedere permanent ontharen Breda diode laser behandeling komen er minder haren terug en worden de haren die terug komen zachter & dunner.
Tot maximaal 70-80% van de haren kunnen permanent worden verwijderd tijdens het gehele behandeltraject met de permanent ontharen Breda diode laser behandeling.

Ultra blonde, witte, lichtgrijze of rode haren kunnen niet permanent onthaard worden met de diode laser. Sommigen mensen met licht maar niet ultralicht haar kunnen misschien wel met ipl behandeld worden. Bij twijfel of de diode laser jouw haarkleur voldoende kan behandelen worden er altijd proefstukken behandeld met zowel de diode laser als IPL. Geef tijdens het maken van de afspraak al aan als je licht haar hebt!

Onderhoudsbeurt

Een tijdens de permanent ontharen Breda diode laser behandeling uitgeschakelde haar kan nooit meer terug groeien! Wel kan een nu nog slapende follikel 'wakker' gemaakt worden door reguliere hormoonwerking. Om deze nieuwe haren weg te krijgen en het resultaat hoog te houden kom je 1 a 2 keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling met de diode laser. 
Garantie dat er dus nooit meer haar groeit op het door de diode laser behandelde gebied hierdoor onmogelijk. Daarnaast kan dit effect extra worden versterkt door hormoonveranderingen zoals bijvoorbeeld zwangerschap, menopauze, bepaald medicijngebruik, hormonale stoornissen, etc. Bij mannen zal dit vaker voorkomen omdat zij meer testosteron in hun lichaam hebben. Zo ook bij dames in de overgang omdat zij na de overgang een relatief hogere testosteronspiegel krijgen dan voor de overgang.

Stoppen wanneer je wilt!

Bij 'Blij met mezelf!' in Oosterhout (Breda) betaal je per behandeling voor permanent ontharen Breda met de diode laser.
Misschien ben je na een paar keer al tevreden met de haarreductie, dan is er geen reden om door te gaan. Stoppen is niet zonde van de al afgenomen permanent ontharen diode laser behandelingen, want het lichaam kan niet repareren wat al is uitgeschakeld. Wel kom je daarna in het na-behandeltraject terecht als je de haarreductie op dit niveau wilt houden. 

Waar moet je specifiek op letten en wat mag je verwachten na de eerste permanent ontharen diode laser behandeling?

Het is mogelijk dat de permanent ontharen Breda diode laser behandeling niet aanslaat. Ongeveer 6% van alle mensen behoren tot de groep 'Non-responders'. Gelukkig weten we dit direct na 1 behandeling doordat geen enkele haar uitvalt binnen 1,5 a 2,5 week. Je krijgt daarom het dringende advies om na de eerste permanent ontharen Breda diode laser behandeling tot 2,5 week erna niet te scheren zodat je goed kunt zien wat er wel en niet uitvalt.

Je mag na 1,5 week elke dag licht aan enkele haren trekken om te zien of het haar los zit. Als enkele haren los zitten is dat een goed teken. Helaas duurt het enkele behandelingen voordat je het echt zeker weet.

Wanneer je duidelijk hebt gemerkt dat de eerste behandeling succesvol is geweest hoef je na de volgende permanent ontharen diode laser behandelingen niet te wachten met scheren. Je mag dan voortaan direct de volgende dag scheren als je dit wilt.

Overige zaken om rekening mee te houden

Onder 16 jaar is permanent ontharen nog niet aan te bevelen. Het lichaam is nog niet klaar met haar aanmaken. Het advies is om te wachten tot de verwachte lichaamslengte is bereikt. In ieder geval wordt alleen met schriftelijke toestemming van de ouders behandeld. Uiteraard worden de overmatige haargroei verschijnselen wel al verminderd door behandelingen, ook al is de client nog geen 16 jaar oud.

Tatoeages kunnen niet worden behandeld met de diode laser in verband met het pigment dat de inkt van tatoeages bevat. Inkt zal de diode laser lichtpuls absorberen waardoor een brandplek ontstaat.

Als je recent geharst hebt is het advies te wachten met permanent ontharen. Eerst moet het haar voldoende terug gegroeid zijn, ander leidt het tot onbevredigende resultaten. De volledige haar met wortel en al is immers nodig om permanent te kunnen ontharen.

Erg dun, licht haar is moeilijker te behandelen dan donker, dik haar. Ook op een donkere huid is het moeilijker behandelen dan op een zeer lichte huid. Dit kan de behandelingsduur beïnvloeden. Hou rekening met minimaal het dubbele aantal permanent ontharen Breda diode laser behandelingen. Vanaf behandeling 11 in een kuur krijg je 50% korting op de prijs. De nabehandelingen zijn dan weer tegen regulier tarief als de kuur voorbij is. Zo weet je zeker dat de totale kosten van de kuur in de hand blijven!

Tot binnenkort bij schoonheidssalon 'Blij met mezelf!' in Oosterhout bij Breda!

Heb je hierna nog vragen? Bel gerust op 06-18879991 of mail naar info@blijmetmezelf.nl. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende GRATIS telefonische intake voor meer gedetailleerde informatie en een kennismaking met 'Blij met mezelf!' in Oosterhout bij Breda. 

Schoonheidssalon 'Blij met mezelf!' is ook uitstekend bereikbaar vanuit Breda, Oosterhout, Zevenbergen, Made, Roosendaal, Teteringen, Prinsenbeek, Ulvenhout, Bavel, dordrecht, Gilze, Rijen, Wagenberg, Moerdijk, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Rijsbergen, Effen en Raamsdonkveer. Parkeren kan gratis en naast de deur.

 

Nieuws

 • Nieuwste Triple Wave Diode Laser techniek nu verkrijgbaar!

  Ben je scheren, stoppels en ingegroeide haren beu? Of heb je gewoon geen z...

  Lees meer
 • Puistjes door stress?

  Kan je puistjes krijgen door stress? Puistjes kunnen worden veroorzaakt door...

  Lees meer
Meer nieuws